Een veelzijdige gietijzeren sauteerpan die geschikt is voor tal van culinaire toepassingen. Van braadpan tot kleine ovenschotels of saus gerechten, deze pan is ook een uitstekende ovenschaal. De pan heeft een uitzonderlijke warmtecapaciteit en een dikke bodem die het risico op verbranding minimaliseert. De deksel is voorzien van kleine spikes die zorgen voor een zachte en gelijkmatige verdeling van waterdamp condensatie over de inhoud, waardoor het een zelfbedruipende functie wordt. De binnenkant van de pan is bedekt met zwart email, met grotere poriën en een iets ruwer oppervlak dat zich na verloop van tijd vult met olie om een antiaanbaklaag te creëren die lijkt op ruw gietijzer. Deze sauteerpan is compatibel met alle soorten kookplaten, inclusief inductiekookplaten.
Eigenschappen
Gewicht:
4420
g
Lengte:
360
mm
Breedte:
270
mm
Hoogte:
110
mm
Gewicht:
4420
g
Diameter:
270
mm
Materiaal:
IJzer
Opmerking:
Conform richtlijn 1935/2004/EC & 2020/1245 betr. voedselveiligheid, EN 12983-1 - Cookware